Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crimă din dragoste la Comlăuș

Crimă din dragoste la Comlăuș
Comentează 0

În după-amiaza zilei de joi, 31 mai, în jurul orei 13,00 un tânăr de 18 ani din Comlăuș (Sântana), după o ceartă violentă cu iubita lui, o fată de 17 ani, cu care locuia împreună de vreo doi ani de zile și aveau și un copil de 8 luni, a scos cuțitul și a înjunghiat-o de patru ori. În urma loviturilor aplicate tânăra a murit pe loc iar făptașul, speriat de a putut să făcă într-un moment de furie, a fugit din casă părintească, unde comisese crima și s-a ascuns câteva străzi mai departe, în podul Dispesarului din localitate.

Acolo a fost găsit de Poliție, care l-a dus la IPJ Arad, sub acuzația de omor.

Copilul a rămas în grija părinților fetei decedate, părinții băiatului aflându-se la muncă în Portugalia, de unde se întorsese și agresivul tânăr în urmă cu cîteva săptămâni.

”În urma cercetării pe care am efectuat-o la fața locului am stabilit că între o fată de 17 ani și iubitul acesteia, în vârstă de 19 ani, a avut loc un conflict în urma căruia victima a fost lovită cu patru lovituri de cuțit, lovituri care au dus la decesul acesteia”, după cum a relata procurorul Sorin Iercoșan, procuror la Parchetul Tribunalului Arad. 

 

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (35)


Scrie un comentariu

trimite