Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Creșterea cu 55 a numărului de paturi dotate cu prize de oxigen pentru pacienții diagnosticați cu virusul SARS CoV-2 la Spitalul Județean Arad

Creșterea cu 55 a numărului de paturi dotate cu prize de oxigen pentru pacienții diagnosticați cu virusul SARS CoV-2 la Spitalul Județean Arad
Comentează 0

În contextul creșterii numărului de arădeni diagnosticați cu virusul SARS CoV-2, care se prezintă la spital în vederea internării, Comandamentul de Criză al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a decis creșterea -  cu 55 - a numărului de paturi dotate cu prize de oxigen pentru pacienții diagnosticați cu virusul SARS CoV-2.

Pe secțiile COVID-19 avem internați 289 de pacienți dintre care 25 în secțiile de terapie intensivă. De asemenea, în cadrul Compartimentului de Boli Infecțioase Copii avem internați 15 copii. Dintre pacienții internați pe secțiile COVID-19 (cu excepția secțiilor de terapie intensivă și a compartimentului pentru copii) 200 au nevoie de administrare continuă de oxigen.

”Ținând cont de numărul tot mai mare de pacienți pozitivi, care au nevoie de oxigen, pentru a putea interna toți pacienții care necesită îngrijire medicală în regim de spitalizare continuă am decis astăzi, la nivelul Comandamentului de Criză al SCJU Arad, creșterea numărului de paturi pentru pacienții cu această afecțiune. Facem toate eforturile posibile însă vă rog și pe dumneavoastră să fiți conștienți că acest virus există și ne poate fi fatal. Respectați măsurile de protecție, purtați masca atunci când vă aflați în spațiile publice, protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei dragi”, a precizat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite