Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Credite de angajament de aproape 13 milioane de lei din excedentul bugetar pentru drumul expres Arad-Oradea

Un proiect de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad a fost pus ieri la transparenţă. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, cei interesaţi pot depune contestaţii la registratura instituţiei până pe 9 aprilie.

Credite de angajament de aproape 13 milioane de lei din excedentul bugetar pentru drumul expres Arad-Oradea
Comentează 0

De altfel, proiectul de hotărâre poate fi consultat începând de astăzi pe pagina www.primariaarad.ro secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri, și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 - 17:30 şi vineri între orele 08:30 - 14:00.

De menţionat, cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Trebuie spus ca la art. 4 al proiectului de hotărâre care urmează să ajungă pe masa consilierilor locali, se arată că se aprobă credite de angajament de aproape 14 milioane de lei pentru drumul expres Arad-Oradea. Mai precis este vorba despre suma de 5.000.000 de lei alocată pentru actualizarea SF şi 7.890.000 de lei pentru drumul în sine. O altă sumă, mult mai mică, vorbim aici despre 100.000 de lei va fi alocată pentru dotarea Direcţiei Venituri. Asta, în condiţiile în care vorbim despre un execedent de 20.197.934,19 lei.

Intraţi AICI pentru a afla ce cuprinde întregul proiect de hotărâre.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite