Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crăciunul i-a adus ghinion: un bărbat a fost ucis de prezervative

Un bărbat a murit chiar în prima zi de Crăciun, când a încercat să fure prezervative şi bani dintr-un automat.

Crăciunul i-a adus ghinion: un bărbat a fost ucis de prezervative
Comentează 0

Automatul de prezervative a explodat şi bărbatul, în vârstă de 29 de ani, care forţase maşinăria pentru a ajunge în interiorul ei, a fost ucis de o piesă de metal care l-a lovit în zona capului. Tragedia s-a produs în oraşul Münster, din Germania.

Doi prieteni cu care se afla bărbatul l-au transportat la un spital din Schoeppingen, dar medicii nu au au mai putut face nimic pentru el, pentru că deja murise, a informat poliţia locală.

Autorităţile locale i-au interogat pe cei doi prieteni ai bărbatului mort, iar ei au recunoscut în cele din urmă că bărbatul nu intenţiona să cumpere prezervative din automat, ci să jefuiască cu toţii maşinăria.

Cei trei bărbaţi conectaseră automatul de prezervative la un dispozitiv exploziv, iar în timp ce acesta fusese acţionat, bărbatul nu a reuşit să se îndepărteze la timp de aparatul de prezervative şi astfel a fost lovit mortal la cap de o bucată de metal ruptă în explozie. Banii şi articolele din automat au rămas intacte, au mai informat anchetatorii germani.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite