Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cozacone redeschide magazinul de pe Bulevard

Cozacone își așteaptă din nou clienții în magazinul de pe Bd. Revoluției începând cu vineri, 23 martie. După procesul de renovare a magazinului atât de apreciat de arădeni, brandul de vestimentație masculină revigorează spațiul comercial de pe bulevard, propunând colecții cu articole de top într-un cadru pe măsură.

Cozacone redeschide magazinul de pe Bulevard
Comentează 0

Lucrările de renovare au început în ianuarie, magazinul Cozacone fiind în totalitate reamenajat și modernizat, adus în linie cu exclusivismul colecțiilor puse la dispoziția clienților. Din 23 martie, noua colecție de primăvară Cozacone va fi expusă în magazinul de pe Bd. Revoluției, alături de articole din noile colecții ale brandurilor de excepție selectate de Cozacone: Seroussi, DIGEL, Magnanni, Stetson, Pasotti, Mon Art.

Cozacone este brandul românesc de vestimentație masculină cu evoluția cea mai spectaculoasă din ultimii 10 ani, extinzându-și rețeaua de magazine în cele mai importante orașe din vestul țării (Timișoara, Oradea, Arad) și adăugând o prezență la târguri internaționale de modă masculină. În ultimii ani, Cozacone a participat ca buyer la fiecare ediție a renumitului târg Pitti Uomo de la Florența, fapt care a condus la parteneriate cu branduri selecte, de renume internațional.

Piesele ultra-moderne, cu țesături și croieli inovative de la brandul german DIGEL, costumele sofisticate de la Seroussi, pantofii Magnanni — realizați de către artizani specializați în Spania, pălăriile STETSON — cel mai renumit producător american de pălării, umbrelele cu mâner sculptat de la Pasotti sau butonii deosebiți de la brandul florentin Mon Art — acestea sunt disponibile în magazinele Cozacone pentru adevărații cunoscători ai artei sartoriale.

Pentru clienții săi, Cozacone înseamnă eleganță și stil contemporan, versatil, în ton cu tendințele momentului. Mai mult, orice vizită la unul dintre magazinele sale este o experiență de shopping specială, acompaniată de consiliere vestimentară și sfaturi de styling. Din 2016, Cozacone oferă aceeași eleganță și calitate excepțională prin linia sa secundară, Cozacone Woman, lansată odată cu deschiderea magazinului din Atrium Mall.

 

Puteți urmări noutățile pe website și pe pagina de Facebook Cozacone: www.cozacone.ro și www.fb.com/cozacone 

Galerie foto (62)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite