Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Coronavirusul mai tare ca Securitatea lui Ceaușescu: Pacepa ar fi fost ucis de COVID-19

Generalul de Securitate Ion Mihai Pacepa, cel care prin fuga sa în Occident a dat o lovitură grea regimului Ceaușescu, ar murit din cauza coronavirusului, scrie comisarul.ro, care citează Epoch Times. Vestea morţii lui Ion Mihai Pacepa, cunoscut pentru dezvăluirile sale despre operaţiunile serviciilor secrete din blocul estic, a fost dată de Ronald J. Rychlak, avocat, jurist, autor şi comentator politic american.

Coronavirusul mai tare ca Securitatea lui Ceaușescu: Pacepa ar fi fost ucis de COVID-19
Comentează 0

Ion Mihai Pacepa, cel mai înalt ofiţer de servicii secrete din blocul estic care a cerut vreodată azil politic în SUA, a murit duminică, la vârsta de 92 de ani, din cauza COVID-19, scrie The Epoch Times.

În primele ore ale dimineţii de 14 februarie 2021, COVID-19 a realizat ceea nu au putut o recompensă de două milioane de dolari şi două echipe de asasini sponsorizaţi de la Bucureşti: l-a „ucis“ pe Ion Mihai Pacepa, fost adjunct al şefului Direcţiei de Informaţii Externe (DIE) a României comuniste şi consilier personal al lui Nicolae Ceauşescu, care a defectat în Occident în 1978.

Ion Mihai Pacepa, sau „Mike”, după cum îi spuneau apropiaţii, a decedat după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Intrați AICI pentru detalii.

Foto: Wikipedia 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite