Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Coronavirusul a ajuns la Guvern / UPDATE: Alertă de coronavirus și în Parlament

Potrivit unor informații, coronavirusul ar fi ajuns până în clădirea Guvernului. 

Coronavirusul a ajuns la Guvern / UPDATE: Alertă de coronavirus și în Parlament
Comentează 0

Update 1 Alertă de coronavirus și în Parlament

Alertă de coronavirus și la Parlament, după verificările anunțate la Guvern. Toţi angajaţii Comisiei pentru Învăţământ din Senat au fost trimişi acasă. Măsura a fost luată, după ce soțul unei senatoare din respectiva comisie, s-a descoperit că lucrează la OSIM, instituția unde este angajată și femeia de 42 de ani din Bucureşti, a doua persoană confirmată cu coronavirus în Capitală, trasmite Realitatea PLUS.

Intrați aici pentru detalii: https://www.realitatea.net/stiri/actual/suspiciune-de-coronavirus-si-la-parlament-mai-multi-senatori-trimisi-acasa_5e6613b8d8998a39eb7a59c2.

 


O anchetă epidemiologică este în desfășurare, luni dimineață, la Guvern, după ce o femeie de 42 de ani din București, angajată la cantina Executivului, a fost confirmată cu coronavirus.  Se iau măsuri de urgență după ce un bărbat de la Secretariatul General al Guvernului ar fi intrat în contact cu aceasta, informează Realitatea PLUS.

Intrați aici pentru detalii: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alerta-la-guvern-din-cauza-coronavirusului-ancheta-epidemiologica_5e660302eaafca3de4773805

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite