Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Imagini şocante la un loc de joacă din Hunedoara. O ceartă între doi copii a fost încheiată extrem de agresiv de un adult - VIDEO

Un idiot își face de cap fără ca cineva din jur să reacționeze! Scene cumplite au fost surprinse,într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii.

Tatăl unuia dintre ei, un bărbat de 29 de ani, l-a trântit cu putere pe rivalul fiului său, un băiat de 13 ani, după care l-a pus la pământ şi pe copilul lui.

Scenele dure au ajuns în atenţia poliţiei, iar după ce a fost audiat individul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar pentru loviri şi alte violențe, dar şi pentru violenţă în familie.

Imagini şocante la un loc de joacă din Hunedoara. O ceartă între doi copii a fost încheiată extrem de agresiv de un adult - VIDEO
Comentează 0

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a dus la acesta şi, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ, după care a plecat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat. 

Copilul trântit de pământ de un bărbat într-un părculeţ din orașul Hunedoara, duminică după-amiază, a suferit o fractură craniană, conform tomografiei şi investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat, luni, directorul medical al unității pentru Agerpres.

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Din cercetări a mai rezultat că băiatul de 13 ani, trântit de pământ, este nepot al agresorului, bărbatul fiind unchi al copilului.

În urma anchetei, bărbatul a fost reţinut, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, dar şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

Vezi clipul video AICI. 


Scrie un comentariu

trimite