Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Continuă seria întâlnirilor antreprenori – elevi la Camera de Comerţ Arad

Continuă seria întâlnirilor antreprenori – elevi la Camera de Comerţ Arad
Comentează 1

Proiectul „Tineri în dialog cu antreprenori de succes” inițiat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad şi organizat în parteneriat cu Penitenciarul Arad, vizează promovarea educaţiei antreprenoriale în rândul elevilor şi studenţilor.

Joi, 14.12.2023, reprezentanţi ai firmei Panduit au interacţionat cu elevii clasei a XII-a din cadrul Liceului Tehnologic Francisc Neuman Arad şi au împărtășit din experienţa lor profesională, au relatat despre provocările întâmpinate în activitatea firmei, dar şi despre calitățile și abilitățile necesare unui antreprenor. Elevii au fost însoţiţi de către profesorii Cristina Gal şi Elena Marin Dudu.

Din partea firmei Panduit European Solutions au participat: Alin Fizedean - Manager Departament Inginerie, Teodora Vieru - Manager departament Logistica, Nicoleta Ardelean - Specialist Resurse Umane, Andrei Claudiu Avram – Inginer.

În cadrul evenimentului, psihologul Penitenciarului Arad, doamna Cristina Coancă, le-a vorbit elevilor despre efectele nocive ale consumului de droguri şi a prezentat oferta de şcolarizare în cariera de agent de penitenciar.

“Mulțumim firmei Panduit European Solutions şi Liceului Tehnologic Francisc Neuman Arad pentru deschiderea de colaborare și atenția acordată acestui proiect”, a punctat preşedintele Camerei de Comerţ Arad, arhitectul Gheorghe Seculici.

Membră a Camerei de Comerț și o prezență constantă în Topul Firmelor, Panduit este un reper în industria națională, nu doar cea locală. De la înființarea în anul 2009, Panduit s-a extins permanent în județul Arad.

Sunt invitate să se alăture proiectului și alte companii interesate de interacțiunea cu elevii, prin intermediul proiectului “Tineri în dialog cu antreprenori de succes”. Cei interesați de acest proiect se pot înscrie la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, responsabil proiect prof. Carmen Crişan, telefon 0730 188 299, email carmen.crisan@ccia-arad.ro

Partenerii proiectului sunt firma Panduit European Solutions, arq.ro, aradon.ro şi TV Arad.

 

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite