Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Continuă înregistrarea sistematică a imobilelor în extravilanul cartierelor Aradul – Nou și Sânicolau Mic

Primăria Municipiului Arad informează deținătorii de terenuri că în perioada  01.10.2021 - 31.12.2021, la nivelul Municipiului Arad, se desfășoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor în sectoarele cadastrale nr. 31, 34, 37, 38, 827, zona extravilanului cartierelor Sânicolau Mic și Aradul Nou.

Continuă înregistrarea sistematică a imobilelor în extravilanul cartierelor Aradul – Nou și Sânicolau Mic
Comentează 0

Lucrările se desfășoară în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, demarat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, în scopul înregistrării  gratuite a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

La sediul Primăriei Municipiului Arad și pe site-ul oficial www.primariaarad.ro  este publicată reprezentarea grafică a sectoarelor cadastrale în care se desfășoară lucrări de înregistrare sistematică, precum și informații privind desfășurarea acestor lucrări, obligațiile cetățenilor proprietari, ale altor deținători de imobile din sectoarele menționate, precum și beneficiile realizării acestor lucrări, atât în interes public, cât și în favoarea deținătorilor de imobile.

Deținătorii de imobile sunt obligați și rugați să permită accesul prestatorului în vederea executării măsurătorilor, să prezinte actele de proprietate echipelor care realizează interviurile, să participe la identificarea limitelor imobilelor, să verifice informaţiile privitoare la imobilele pe care le deţin, în etapa de publicare a rezultatelor.

Mai trebuie spus că la sediul  Primăriei Municipiului Arad, Biroul Cadastru Extravilan, fond funciar, situat în Palatul Cenad, camera 11, a fost înființat un punct de informare, cu  următorul program cu publicul: marți,  între orele  9:00 - 12:00 și joi între orele 14:00 - 17:00.

Informații la telefon : 0257-281.850, int. 186.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite