Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean modernizează un drum preponderent din pământ. Când se va termina lucrarea

Consiliul Judeţean modernizează un drum preponderent din pământ și cu o singură bandă de circulație, în lungime totală de 23,4 km. Reprezentanții instituției susțin, de altfel, că vor demara lucrări în toate zonele județului.

Consiliul Județean modernizează un drum preponderent din pământ. Când se va termina lucrarea
Comentează 1

„Astăzi s-a semnat contractul. Drumul porneşte din Sânmartin, traversează localitățile Șimand, Olari și Caporal Alexa până la intersecția cu drumul județean care face legătura între Sântana și Pâncota. În locul unui drum care permitea un trafic redus, în condiţii grele, vom avea un drum modern, care decongestionează traficul, ajută la dezvoltarea întregii zone şi contribuie la confortul cetăţenilor. Este unul dintre drumurile finanţate prin PNDL. Anul acesta, vom deschide multe şantiere pe drumurile judeţene, sperăm să avem lucrări de calitate şi executate la timp. Vom avea lucrări în toate zonele judeţului, prioritizate în funcţie de trafic. Înţeleg că s-au creat aşteptări mari din partea arădenilor, nu vom putea rezolva toate problemele de trafic, îi rugăm pe cetăţeni să aibă răbdare şi încredere. Cred că până în 2020, vom atinge obiectivele şi vom avea multe drumuri deja reabilitate sau în execuţie, o reţea de drumuri mult mai bună decât cea din 2016”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Termenul pentru realizarea proiectului și obținerea tuturor avizelor este de 120 de zile de la semnarea contractului iar durata de execuție a lucrărilor va fi de maxim 24 de luni.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide