Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean dezvăluie secretele Cetății; au acces doar cetățenii români

A doua ediție a Circuitului Turistic Urban „Secretele Aradului”, un eveniment al Consiliului Județean Arad, va fi organizat sâmbătă de la ora 10. Potrivit reprezentanților instituției, circuitul nu va fi organizat oriunde, ci într-un loc cu adevărat plin de mister: în Cetatea Aradului. 

Consiliul Județean dezvăluie secretele Cetății; au acces doar cetățenii români
Comentează 0

„Conducerea Batalionului 191 «Radu Golescu» a acceptat propunerea de parteneriat a Consiliului Judeţean și a răspuns pozitiv solicitării de a organiza un tur ghidat al interiorului Cetății”, susțin reprezentanți CJA.

La fel ca în prima săptămână a circuitului, ghidul turului va fi Andrei Ando, directorul executiv al Direcției de Comunicare și Strategii a Consiliului Judeţean Arad. Dar de această dată ghidajul va fi completat și de personalul militar al Cetății. „Le mulțumesc arădenilor care ne-au transmis zeci de mesaje după prima ediție a circuitului turistic. Am avut opt persoane înscrise la a doua ediție până când încă nici nu am apucat să anunțăm că va avea loc în Cetate, un spațiu interesant și atractiv pentru fiecare arădean. Sunt sigur că și a doua ediție va avea mare succes. Mulțumesc comandamentului militar pentru acceptarea solicitării noastre și pentru acest parteneriat pentru arădeni”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

„Având în vedere că vom intra într-un obiectiv militar, va trebui să respectăm regulile specifice. Grupul va fi format din 40 de persoane. Cei interesați trebuie să se înscrie în prealabil, la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, pe Bulevardul Revoluției 81. Își vor da numele, prenumele, seria și numărul cărții de identitate. Accesul în Cetate se realizează strict pe baza tabelului organizatorilor și a cărții de identitate, care va fi prezentată în mod obligatoriu. Au acces în Cetate doar cetățenii români. Vom vizita unele dintre locurile simbolice ale Cetății, dar și unele dintre cele mai triste”, susține Andrei Ando.

De menționat că informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0728.116.412, iar inscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite