Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean Arad sprijină reabilitarea drumurilor comunale din Hălmagiu

Consiliul Județean Arad susține proiectele prioritare de dezvoltare ale administrațiilor din județ, contribuind an de an, prin bugetul instituției, la cofinanțarea obiectivelor de investiții. În cadrul ședinței ordinare de astăzi a CJA, consilierii județeni au fost de acord cu solicitarea administrației comunei Hălmagiu de realocarea a 89 mii lei de la destinația inițială pentru alte proiecte de infrastructură.

Consiliul Județean Arad sprijină reabilitarea drumurilor comunale din Hălmagiu
Comentează 1

Astfel, sumele economisite din modernizarea a trei străzi (39 mii lei), cât și 50 mii lei destinați inițial pentru trotuare, au fost realocați pentru reabilitarea a două drumuri comunale: DC 50 B Hălmagiu – Leasa și DC 43, în satul Bodești, lucrări în valoare de 60 mii lei, respectiv 29 mii lei. Sumele provin din impozitul pe venit pe anul 2018 şi din cotele defalcate din impozitul pe venit şi din TVA.

„Întotdeauna asigurăm sprijin financiar comunităților locale care promovează proiecte viabile, necesare pentru cetățeni. Faptul că o Primărie solicită redistribuirea sumelor alocate inițial pentru alte investiții arată că primarul și Consiliul Local cunosc mai bine necesitățile comunității”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului județean Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite