Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean Arad caută asociați pentru promovarea Aradului ca destinație turistică!

În urma consultărilor publice desfășurate la începutul acestui an de către Consiliul Județean Arad pe tema noii strategii turistice a județului Arad, a fost identificată nevoia înființării unei organizații de management al destinației (OMD), ca formă de parteneriat public-privat de promovare a județului Arad atât pe plan regional și național cât și pe plan internațional.

Consiliul Județean Arad caută asociați pentru promovarea Aradului ca destinație turistică!
Comentează 0

Consiliul Județean Arad îi invită pe toți cei interesați de acest proiect să se înscrie printr-un e-mail la: info@cniptarad.ro sau telefonic la numărul 0728 116 412 (între orele 9:00-17:00). Înscrierile se fac până luni, 26 iunie 2017. Proiectul de statut al acestei viitoare organizații poate fi consultat la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al județului Arad din Bulevardul Revoluției nr. 81 între orele 9-17.

Structuri similare funcționează deja cu succes în județele Bihor și Sibiu. Organizaţia de Management al Destinaţiei este o entitate cu personalitate juridică. Funcţionează prin asocierea reprezentanţilor autorităţilor publice locale din componenţa destinaţiei turistice, cu reprezentanţi din mediul privat şi, după caz, cu reprezentanţi ai altor entităţi relevante (asociaţii de promovare, asociaţii profesionale din variate sectoare economice, ONG-uri, administratori ai ariilor naturale protejate, mediul de formare profesională din turism, mediul academic şi alţii), în baza unui parteneriat, care asigură realizarea politicii de marketing şi gestionarea coordonată a componentelor destinaţiei turistice, în scopul dezvoltării şi valorificării potenţialului turistic al destinaţiei.

(C.P.)


Scrie un comentariu

trimite