Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean al Elevilor vă informează că s-a dat startul pentru înscrieri la bursele stART!!


Din dorința de a promova tinerele talente ale comunității noastre, îndemnăm toți elevii cu potențial să aplice pentru aceste burse.

 

Consiliul Județean al Elevilor vă informează că s-a dat startul pentru înscrieri la bursele stART!!
Comentează 1

Ce sunt bursele stART?
Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia oferim, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a-și duce talentul la următorul nivel și pentru a-și îndeplini visurile.
Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la:
- desen, pictură,
- muzică,
- vlogging, scriere creativă, fotografie,
înscriși într-o instituție de învățământ din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.
Cu ajutorul burselor, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca viitori muzicieni, pictori, artişti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnaliști. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul ales.
Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.
Câte burse?
10 x 4600 lei - pictură, desen
10 x 6000 lei - logging, scriere creativă, fotografie
10 x 6000 lei - muzică.
E-mail: burselestart@scoaladevalori.ro
Detalii suplimentare: https://bit.ly/2LYxHBa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite