Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferință juridică cu tema: „Codul civil la zece ani de aplicare”, la Tribunalul Arad

Fiind preocupat constant pentru pregătirea profesională continuă a judecătorilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul instanţelor arădene, Tribunalul Arad, în parteneriat cu Baroul Arad, Facultatea de Drept a Universităţii „Babeş Bolyai”, Cluj Napoca şi cu Facultatea de Drept a Universităţii de Vest Timişoara, organizează conferința juridică cu tema „Codul Civil la zece ani de aplicare”.

Conferință juridică cu tema: „Codul civil la zece ani de aplicare”, la Tribunalul Arad
Comentează 0

Evenimentul va avea loc vineri, 15 octombrie 2021, în Sala Festivă a Tribunalului Arad, începând cu ora 09:30 şi va fi difuzat şi online, cu sprijinul partenerului media, Editura Hamangiu, putând fi urmărit pe pagina de facebook a Editurii Hamangiu.

La conferinţă vor participa judecători care îşi desfăşoară activitatea în cadrul instanţelor arădene, precum şi avocaţi din cadrul Baroului Arad.

Reprezentanții Tribunalului Arad menționează că pot participa online şi judecători din cadrul instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel Timişoara şi avocaţi din cadrul Baroului Arad.

Acest eveniment este organizat în vederea prezentării unor aspecte pe care aplicarea prevederilor legale ale Codului civil le-a ridicat în primii zece ani de la intrarea în vigoare, aşa cum au fost ele percepute de practicieni, precum şi de doctrinarii cadre didactice din cadrul facultăţilor de profil.

În data de 01 octombrie 2011, Tribunalul Arad, în colaborare cu Judecătoria Arad, Baroul Arad şi cu Facultatea de Drept a Universităţii „Babeş Bolyai”, Cluj Napoca, a organizat prima conferinţă dedicată noului Cod civil, cu tema „Provocările Noului Cod civil.”


Scrie un comentariu

trimite