Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concursul Miss Chișineu-Criș

 Concursul Miss Chișineu-Criș
Comentează 0

Chișineu-Criș va organiza prima ediție a concursului de frumusețe destinat tinerelor, realizat în cadrul evenimentului “Concert în Parc”, în data de 29 iulie, de către comitetul organizatoric al  Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în colaborare cu Primăria Orașului Chișineu-Criș și cu sprijinul Casei de Cultură Chișineu-Criș.

În cadrul concursului Miss Chișineu-Criș vor participa tinere necăsătorite (miss), cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu domiciliul in Chișineu-Criș și Nădab sau eleve la unitățile de învățământ din oraș.

            Concursul Miss Chișineu-Criș va contine urmatoarele probe: Proba sport/casual; Proba rochiilor de seara; Proba intrebarilor de perspicacitate.

Imaginea concursului este Ioana Hotăran, Top Model of The World România 2022 și Miss Arad 2019.

Evenimentul „Concert în Parc” este programat să înceapă la orele 18:00,  în zona de promenadă din Piața Avram Iancu Chișineu Criș, intrarea fiind liberă și va conține momente artistice susținute de artiști renumiți precum: Mira, Lino Golden, Alex Mladin, Andrei Prodan sau Ioana Ignat. Prezentatoarea evenimentului va fi Claudia Deac.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite