Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs pentru angajarea din sursă externă a unui ofițer de administrare patrimoniu, la Jandarmeria Arad

Jandarmeria Arad scoate la concurs un post de ofițer administrare patrimoniu, din sursă externă, prin încadrare directă/ rechemare în activitate (cadre militare).

Concurs pentru angajarea din sursă externă a unui ofițer de administrare patrimoniu, la Jandarmeria Arad
Comentează 0

Cererea de înscriere și documentele constitutive ale dosarului de recrutare se transmit în format complet, scanate până la data de 4 iunie 2024 ora 23.55, la adresa de email a unității: resurseumane@jandarmeriaarad.ro.

Concursul constă în susținerea unui test scris - tip grilă în data de 6 iulie 2024. Informații cu privire la locul și ora susținerii acestei probe vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt platformă care conține anunțul în integralitate și mai multe detalii precum: condițiile ce trebuiesc îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.

Pentru întrebări jandarmii arădeni vă sau la dispoziție la numărul de telefon  0252 514 922 la, interior 24535 sau 24557 - mobil: 0754068148, între orele 09.00-14.00 -   Serviciul Resurse Umane.


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide