Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CONOP - Concurs de istorie organizat de I.S.J.Arad, Primăria și Scoala Gimnazială Conop

CONOP - Concurs de istorie organizat de I.S.J.Arad, Primăria și Scoala Gimnazială Conop
Comentează 0

Pe lângă marcarea evenimentului central ținut în scoala săptămâna trecută, astăzi 29 decembrie elevi ai ciclului gimnazial din școlile de pe Valea Mureșului au participat la un concurs de istorie organizat de Primăria Conop în colaborare cu Inspectoratul Județean Arad și Școala Gimnaziala "Ștefan Cicio-Pop" Conop.

Echipajele formate din câte 2 elevi au demonstrat cunoștințe vaste despre evenimentul evocat la 1 Decembrie și un simt patriotic care ne-a frapat atât pe mine cât cât și colegii mei. In afara de rezultatele obținute de elevi, vreau sa mulțumesc doamnei profesoare Monica Demian, domnilor profesori Vlad Popa, Gabriel Teodorescu pentru implicarea în desfășurarea concursului și elevilor din școlile participante. Cristian Herbei-Varadia de Mureș,Ștefan Cicio-Pop-Conop, Alexandru Mocioni-Birchis, Patriciei Popescu-Bata și Liceului Atanasie Marienescu Lipova.

Mulțumiri din toată inima merita domnul primar Petrica Moldovan și doamna director Milica Mihuța. Multumesc de asemenea si directorilor de la Bata, Birchis, Petris, Varadia de Mures și Lipova, care au permis elevilor și profesorilor coordonatori sa participe la marcarea acestui eveniment care pe an ce trece începe sa devina o tradiție pe Mureș.

In încheiere as dori sa mai spun doar atât ”La mulți ani romanilor” și ”La mulți ani România” !!!!

Articol scris de prof. Sima Adrian

 

Galerie foto (63)