Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs național de dans sportiv "Cupa Ballroom", ediția VIII

În preajma sarbatorilor de iarna, 02-03 decembrie 2017, Aradul va gazdui cea de a opta  editie a concursului national de dans sportiv Cupa Ballroom, care se va desfasura sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv  a  Direcţia Judeteana pentru Sport si Tineret Arad si Centrului Municipal de Cultura Arad.

Concurs național de dans sportiv
Comentează 0

Cu ocazia acestui eveniment vor fi prezenti la Arad aproximativ 400 de sportivi din toata tara, care vor fi jurizati de 20 arbitri din Bucureşti, Cluj, Timisoara, Targu Mures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Oradea, Iasi, Resita,Arad, etc.Preşedintele juriului va fi vicepreşedintele Federantiei Romane de Dans Sportiv – d-nul Cristian Parnescu.Concursul se va desfasura  la Sala de sport a  facultatii Aurel Vlaicu Arad  si vor participa sportivi cu varstele cuprinse intre 4 – 35 ani. Astfel, acestia vor concura la urmatoarele clase: Hobby, E, D, C, Open Basic, Open. Concursul de dans sportiv va cuprinde doua sectiuni:- Latino( Cha Cha, Samba, Rumba, Jive, Paso Doble);- Standard( Vals lent, Vals wienez, Tango, Slow fox, Quik Step).

Premiile vor consta in: cupe, medalii si diplome.Prin organizarea prezentului eveniment se urmareste promovarea si dezvoltarea interesului pentru aceasta ramura sportiva, care in prezent a fost mediatizata prin fel si fel de emisiuni televizate, Aradul fiind orasul care de mai bine de 10 ani de zile se poate mandrii cu sportivi ce au rezultate deosebite la cele doua secţiuni din cadrul dansului sportiv-chiar si titlul de campioni nationali ,otinut de Mara Stefan/Mocan Melisa in acest an.


Scrie un comentariu

trimite