Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concertul umanitar „Tu ești primăvara mea” a strâns 25.000 de lei

25.000 de lei. Aceasta este suma rezultată în urma vânzării celor 500 de bilete la cea de-a treia reprezentație a spectacolului  “Tu ești primăvara mea”, din seara zilei de 10 martie 2022,  în interpretarea formației Q Band și a Filarmonicii arădene.  Suma de bani a fost donată Crucii Roșii România – Filiala Arad pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina, așa cum de altfel și-au propus membrii formației Q Band, cărora le-a aparținut inițiativa organizării acestui eveniment umanitar.  

Concertul umanitar „Tu ești primăvara mea” a strâns 25.000 de lei
Comentează 0

“Îi felicit pe toți cei care au făcut posibil acest eveniment, începând cu cei care s-au aflat în sală și încheind cu cei care au urcat pe scenă sau au făcut parte din staff-ul tehnic. Felicit și voluntarii Crucii Roșii România – Filiala Arad pentru implicare și în semn de apreciere le înmânez trei invitații la Gala Elitelor Arădene, eveniment care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni”, a declarat primarul Călin Bibarț.

“Mă simt onorată că am putut face acest gest, că ne-am putut implica în acest act umanitar alături de instituțiile de cultură din municipiu și Primăria Arad. Sperăm să fie doar primul din multele evenimente pe care artiștii arădeni le vor iniția și încă o dată în numele meu și a celor implicați, vă mulțumim pentru sprijin. Fără dvs. nu am fi reușit!”, a afirmat Claudia Iuga, solista formației Q Band.

Acum două luni când am început organizarea spectacolului, nu ne-am gândit că vom ajunge să ne implicăm în ajutorarea victimelor din Ucraina. Așa cum am promis, am vândut 500 de bilete în a treia zi de spectacol, astfel adunându-se 25.000 de lei pe care îi donăm Crucii Roșii arădene. Ceea ce mă bucură este că cei care au cumpărat bilete au înțeles foarte bine mesajul nostru, că este un concert la care prezența contează foarte mult. Sunt mândru că am luat parte la acest proiect. Am dovedit că în Arad se poate să umpli trei seri consecutive sala de spectacol a Filarmonicii și  am dovedit că se poate ajunge la un spectacol de înaltă clasă”, a completat George Dancu, producătorul spectacolului “Tu ești primăvara mea”.

“Suntem oameni ai acțiunii, suntem oameni care ceea ce ne propunem ducem și la bun sfârșit. Suntem bucuroși să primim această donație. Cu această sumă de bani vom achiziționa produsele necesare pentru ucrainenii din zona Odessa.  Ajutorul spre Ucraina va pleca săptămâna viitoare împreună cu convoiul organizat de Crucea Roșie din București. Doresc să mulțumesc voluntarilor noștri care  în această perioadă se implică într-un mod activ pe toate planurile noastre, inclusiv cel local, unde beneficiarii din municipiu sunt în continuare în atenția noastră”, a completat președintele Crucii Roșii Arad, Dragoș Beniamin.

“Am adunat peste 2 tone de alimente. O parte vor pleca într-un convoi umanitar cu Crucea Roșie de la București. Este foarte greu să trimiți ajutoarele afară. Momentan nu sunt culoare umanitare deschise decât pe Cernăuți. Este o muncă grea, dar nu vom renunța”, a declarat Iudita Cuvineanu, director al filialei de Cruce Roșie Arad.

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite