Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comuna Vinga a fost vizitată de ambasadorul Bulgariei la Bucureşti (FOTO)

Excelenţa Sa Radko Teodorov Vlaikov, ambasador al Republicii Bulgaria în România, a vizitat astăzi comuna Vinga. Este prima vizită oficială a ES Radko Vlaikov în afara municipiului București de când a fost numit la post.

În timpul vizitei a avut loc ședința solemnă a Consiliului Local Vinga, organizată pentru conferirea diplomei de excelență din partea Consiliului Local și a primarului  Ioan Negrei. De asemenea, ES Radko Vlaikov a scris în Cartea de Onoare a Comunei Vinga.

Comuna Vinga a fost vizitată de ambasadorul Bulgariei la Bucureşti (FOTO)
Comentează 0

După ședința Consiliului Local Vinga, a fost vizitată biserica Romano-Catolică din Vinga, apoi întreaga delegație a fost condusă  la sediul din Vinga a Uniunii Bulgare din Banat-România, loc în care primarul Ioan Negrei, alături de consilierii locali, de președintele Adrian Cosilcov al Filialei Vinga a UBB-R şi Consiliul de conducere al acesteia, de preotul Piry Radulov, de reprezentanții Consiliului Bisericesc al Parohiei Romano-Catolice din Vinga, au pregătit ceremoniile oficiale, care vor avea loc peste o lună, cu ocazia Hramului bisericii Romano-Catolice din Vinga, care aniversează 130 ani de la construirea și sfințirea acesteia.

Mai trebuie spus că în timpul vizitei pe care o face în vestul ţării, ES Radko Teodorov Vlaikov  va avea întâlniri de lucru cu prefecții județelor Arad şi Timiş în vederea pregătirii vizitei vicepreședintei Republicii Bulgariei cu ocazia Hramului bisericii Romano - Catolice din Vinga.

Galerie foto (19)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite