Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comisia Județeană a Arbitrilor din cadrul AJF Arad a păstrat tradiția și anul acesta

Comisia Județeană a Arbitrilor din cadrul AJF Arad a păstrat tradiția și anul acesta
Comentează 0

 

Ca în fiecare an, conducătorii Comisiei Județene a Arbitrilor a organizat o petrecre de final de sezon, denumită ” Revelionul arbitrilor și observatorilor”. Dacă la precedentele ediții, prezența observatorilor a fost mai mică, de data aceasta , alături de cavalerii fluierului , petrecerea organizată la hotel President a fost onorată și de mulți observatori , atât de arbitri cât și de joc.
A fost un moment de întărire a armoniei dintre brigăzile de arbitri și cele a observatorilor, dar și de colaborare perfectă dintre Comisia Arbitirilor și cea a AJF-ului. Organizatorii au avut grijă la toate detaliile. Leontin Buda a întîmpinat fiecare participant la intrare cu foaia de repartizare la mese și cu un superb trandafir pentru fiecare doamnă și domnișoară, Romulus Tănăsescu și Marius Alexa au împărțit biletele pentru tombolă, premiile acesteia fiind consistente ( mingi de fotbal, tricouri pentru arbitraj , dulciuri, aparatură casnică, decorațiuni etc), s-au înmânat diplome și atenții celor mai buni arbitrii ai anului 2017. Conducerea ceor de la AJF , a asigurat orchestra , așa că una peste alta ” Revelionul arbitrilor” și al observatorilor a fost un eveniment reușit, petrecerea întindu-se până după ora 4 dimineața, în limitele decenței și a prieteniei. 
Era să uit de tortul cu decorațiuni specifice din fotbal, pregătit , așa ca și prăjiturile de doamna Buda și ajutoarele dânsei, tort din care a gustat câte-o felie toată lumea...iar acesta a fost oferit ” la figurat” celor doi participanți care în acea seară și-au sărbătorit ziua de naștere: arbitrul Cristian Coroban și observatorul Traian Enoiu.
Mesajele și promisiunile de ” mai bine” , au fost transmise la microfon atât de Răzvan Cadar , președintele CJA Arad cît și de Adrian Lucaci , președintele AJF Arad.
Sperăm să se împlinească.

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite