Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comedii savuroase – în weekend, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

Nimic mai tentant într-o zi mohorâtă de toamnă, decât o porție zdravană de râs și bună dispoziție. Pentru arădeni, acest lucru este cât se poate de ușor de dobândit. Și asta pentru că, în acest weekend, pe scenele Teatrului Clasic „Ioan Slavici” se joacă două dintre cele mai îndrăgite și longevive producții teatrale. Este vorba despre spectacolele „Cerere în căsătorie”, după A.P.Cehov (traducerea și adaptarea scenică: Florin Covalciuc)  și „Tartuffe”, de J.B.P  Molière (regia: Dan Vasile).

Comedii savuroase – în weekend, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad
Comentează 0

„Un final de săptămână în care garantăm buna dispoziție. Cele două spectacole pe care le-am programat pentru sâmbăta și duminica aceasta sunt dintre cele mai iubite de public. Sunt montări ale unor texte cunoscute, cu distribuții foarte inspirate alcătuite. Este deci o rețetă ideală pe care le-o propunem tuturor iubitorilor de teatru.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

Cele două spectacole sunt programate după cum urmează: sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Studio se joacă „Cerere în căsătorie”, iar duminică, tot de la șapte seara, dar pe Scena mare a Teatrului Clasic, actorii arădeni își așteaptă publicul la „Tartuffe”.

Biletele, care costă 30 de lei - pentru adulți, 15 lei - pentru studenți și pensionari și 8 lei - pentru elevi, pot fi achiziționate fie de la casieria TCISA, fie online, de pe platforma eventim.ro.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite