Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Coliziune violentă la Galșa. Șase persoane sunt evaluate medical / UPDATE: Cum s-a produs accidentul

Trafic blocat în localitatea Galșa, unde un accident s-a produs în urmă cu aproximativ o oră. Șase persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului. 

Coliziune violentă la Galșa. Șase persoane sunt evaluate medical  / UPDATE: Cum s-a produs accidentul
Comentează 0

Update 1 Cum s-a produs accidentul

În dimineața zilei de azi, 28 Decembrie 2021, un tânăr de 18 ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism, a încercat să iasă din parcarea unui supermarket, a pătruns pe DJ 709, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Covăsânț. Autoturismul condus de tânăr a fost proiectat în două autoturisme parcate în afara părții carosabile. În urma impactului au fost accidentate ușor 6 persoane, pasagere în cele două autoturisme (trei femei și trei bărbați). Niciunul dintre cei doi conducători auto nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Este vorba de un accident în care au fost implicate 2 autoturisme. Șase persoane sunt evaluate medical în acest moment, sunt conștiente și cooperante. Traficul este blocat, se circulă pe drumurile laterale din localitate.

 

Vom reveni cu mai multe detalii. 

 

Foto: AradTraffic

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite