Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

COD ROȘU pe Justiție: Guvernul ar putea adopta Ordonanța care anulează condamnările

Executivul se reunește azi în ședință, la ora 11.00. Este prima după anunțul bombă făcut de ministrul Justiției. Tudorel Toader anunța recent o ordonanță de urgență care ar urma să anulează toate condamnările de la Înalta Curte de Casație si Justiție date de completurile de judecată care ar fi fost constituite nelegal.

COD ROȘU pe Justiție: Guvernul ar putea adopta Ordonanța care anulează condamnările
Comentează 0

Prima ședință de Guvern după anunțul privind controversata Ordonanță are loc astăzi, de la ora 11:00.

Ce proiecte sunt incluse pe ordonea de zi?

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Metodologiilor pentru stabilirea normelor de venit utilizate la impunerea veniturilor din activităţi agricole, precum şi a Metodologiei de calcul al reducerii normei de venit pentru aplicarea prevederilor referitoare la scutirea de la plata impozitului pe venit prevăzută la art. 76 alin. (1) lit.c) din Legea cooperaţiei agricole nr.566/2004

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 347/2016 privind stabilirea cadrului general de implementare a operaţiunilor cofinanţate din Fondul European pentru Pescuit şi Afaceri Maritime prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite