Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

COD PORTOCALIU de ninsori şi viscol şi COD GALBEN de vânt puternic până luni noapte

COD PORTOCALIU de ninsori şi viscol şi COD GALBEN de vânt puternic până luni noapte
Comentează 0

Avertizările meteorologice de vreme severă au intrat în vigoare astăzi la ora 10:00 şi vor fi valabile până luni noapte, interval în care va fi vânt puternic, iar vremea se va răci în toată ţara, în timp ce în vestul, centrul şi nordul ţării vor fi ploi pe arii extinse. De asemenea, va ninge în toate zonele montane şi va fi viscol.

COD GALBEN

În perioada 29 octombrie, ora 10:00 – 30 octombrie, ora 23:00, intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, cu viteze la rafală în general între 55 și 70 km/h și local 75...85 km/h.

Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.
În regiunile din vestul, centrul și nordul țării pe arii extinse vor fi ploi moderate cantitativ, iar din noaptea de duminică spre luni (29/30 octombrie) în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

COD PORTOCALIU, valabil din 29 octombrie, ora 10:00 – 30 octombrie, ora 23:00.

Duminică (29 octombrie) și luni (30 octombrie), în zonele montane vântul va sufla tare, rafalele vor depăși 80...90 km/h, iar pe creste 100...120 km/h. Va ninge viscolit, vizibilitatea va scădea temporar sub 50 m și se va depune strat consistent de zăpadă.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite