Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Coca-Cola a marcat restaurarea reclamei de le strada Mețianu

Coca-Cola a marcat restaurarea reclamei de le strada Mețianu
Comentează 0

Coca-Cola a restaurat recent una dintre imaginile simbolice ale Aradului, portretul actriței Marion Davies. Pictura murală poate fi din nou admirată pe singura stradă pietonală din oraș - strada Mețianu.

Lucrările de restaurare au durat câteva săptămâni și au presupus, în prima fază, refacerea fațadei clădirii de la numărul 3. Pictura în sine a fost refăcută în 3 zile de către echipa formată din pictorii Sabin Chintoan și Cătălina Oproiu. Coca-Cola a investit peste 90.000 de lei pentru acest proiect, care a pornit din comunitatea arădeană – restaurarea picturii de pe Mețianu a fost solicitată de locuitorii din Arad, care au inițiat, în acest sens, o petiție online.

„Suntem mândri că am avut ocazia să lucrăm la un proiect atât de important pentru Arad. Celebrul portret al lui Miss Marion Davies se integrează perfect în această zonă foarte frumoasă din oraș și o va face pentru multă vreme de acum înainte, întrucât toată lucrarea s-a realizat la standarde foarte înalte de calitate.” – Sabin Chintoan & Cătălina Oproiu, pictori

Pentru a sărbători reîntoarcerea zâmbetului fermecător al lui Marion Davies, Coca-Cola a oferit tuturor arădenilor care s-au aflat în trecere pe Mețianu o serie de surprize - poze în zona special amenajată, ocazia de a savura cea mai vândută băutură răcoritoare din lume - Coca-Cola, precum și cadouri simbolice reprezentând pictura de pe Mețianu.

„Suntem parte din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, iar nevoile acestora sunt importante pentru compania noastră. Ideea restaurării reclamei Coca-Cola de pe Mețianu a venit chiar din partea arădenilor, care o consideră emblema acestei străzi pietonale şi unul dintre simbolurile oraşului. Sute de oameni au semnat petiţia online prin care solicitau ȋntoarcerea lui Miss Marion Davies, iar noi ne bucurăm că am putut îndeplini această dorință a comunităţii locale.” – Mircea Pall, Regional Sales Manager Coca-Cola HBC Romania.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite