Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Clubul Sportiv Inoan - ”Copilul” fostei sportive Adriana Inoan

Clubul Sportiv Inoan - ”Copilul” fostei sportive Adriana Inoan
Comentează 2

” A fost visul meu din totdeauna să am un copil”, imi spune nostalgic  Adriana Inoan . Acum îl am. Este Clubul Sportiv pe care-l administrez și care-mi poartă numele. Și-l voi crește cu truda mea , cu experiența mea, cu dragostea mea.
Fac sport de la 10 ani . Atunci am pășit pe pista  de atletism  practicând acest sport timp de 6 ani la Viitorul Cluj . Eu sunt născută într-o localitate clujeană, Iclod, în 1972  și...poate datorită acestor locuri mi-a rămas în sânge hotărârea cu care fac toate lucrurile. Având baza pregătirii fizice asigurată, am trecut la un sport de echipă, handbalul, tot la Viitorul Cluj. Am rămas la handbal și am jucat  handbal până acum doi ani , făcând parte din loturile echipelor: Viitorul Cluj, Universitatea Cluj, HC Zalău, Furth( Germania), Enna ( Italia), Vigasio ( Italia), FZ Arad,  CS Crișul Chișineu Criș. Am participat și la Cupe europene cu HC Zalău și Echipa de senioare-tineret a României ( U20)
”, povestește Adriana Inoan.

În prezent Adi este o profesoară iubită la LPS Arad, încadrându-se aici din 1994 , la  catedra de handbal.
Sportul de echipă a rămas flebețea ei, așa că a urmat cursurile de antrenori la fotbal, obținând licența UEFA, cu această ocazie fiind numită director sportiv la echipa feminină de fotbal UTA -Tânara Doamnă în perioada 2011- 2014.
În anul 2013 a cucerit cu echipa Liceului Sportiv Arad, titlul de campioană a României la minifotbal ( 5+1) și tot în acel an înfințează Clubul Sportiv ” Inoan” Arad, cu secții de handbal și fotbal.

Rar o vezi pe Adi îmbrăcată altfel decât în trening. Pentu că nu are timp. Îndrumă mereu o mulțime de copii către cele două discipline sportive , fiind licențiată la Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj în domeniul Educație Fizică și Sport, are două Mastere, în Management și Impresariat Sportiv precum și în Management Educațional.

Clubul pe care-l conduce , CS Inoan Arad,  este unul care funcționează prin autofinanțare,un club cu  porțile deschise pentru orice copil sau adolescent care dorește să practice sportul, înscrierea fiind cu caracter permanent

” Descoperim copiii talentați, participăm la competiții cu caracter național și, în același timp, îi promovăm la echipe cu potențial financiar și competițional mai mare decât al clubului nostru și....asta fără a se percepe ” atenții” pentru  formarea sportivului. Noi facem totul din pasiune și punem sportivul pe primul loc”, completează Adriana Inoan.

În anul acesta, în cadrul secției de handbal, CS Inoan are bifate primele prezențe la Finalele Naționale de Baby-Handbal ( copii sub 9 ani), unde micuța echipă a avut o comportare cu mult peste așteptările estimate, fiind una dintre cele mai apreciate echipe la feminin.
Tot în anul 2019, echipa de Beach - Handbal ( handbal pe nisip), juniori II , masculin, a ocupat un loc onorabil, VIII. 

Încet , dar sigur, rezultatele muncii Adrianei Inoan  încep să apară, cu sportivi strict din pepinieră proprie, lucru ce constituie un motiv în plus pentru a îi  da motivația de a  continua , atât ei cât și altor specialiști care lucrează la secțiile clubului.

” Dacă doriți ca și copilul dumneavoastră să facă parte din clubul nostru, nu ezitați să ne contactați la următoarele adrese: a.inoan@yahoo.ro, Facebook : Club Sportiv Inoan Arad, telefonic ,la numărul: 0773855065 ” a încheiat Adriana Inoan

La mulți ani Adriana Inoan, mâine vei adăuga încă o petală la corola vârstei tale!
 

Galerie foto (42)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite