Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Clubul Femeilor Unice din Arad s-a întâlnit cu astroloaga Camelia Pătrășcanu

 Clubul Femeilor Unice din Arad s-a întâlnit cu astroloaga Camelia Pătrășcanu
Comentează 0

Cea de-a 19-a întâlnire a Clubului Femeilor Unice din Arad a adus în mijlocul participantelor pe doamna astrolog Camelia Pătrășcanu, recent stabilită în județul Arad.

O mare bucurie pentru cele aproximativ 60 de femei, care au avut prilejul să o cunoască îndeaproape și să se bucure de o seară în care s-a vorbit despre puterea energiei feminine.

,,Întâlnirea de ieri seara, organizată de Clubul Femeilor Unice, a fost o încântare. Și îi mulțumesc Laurei Mariș și Danei Lazea Bolog că au organizat această întâlnire inspiratoare.

 Când m-am mutat anul trecut în Almaș, n-am crezut că voi găsi o comunitate de femei atât de interesata de autocunoaștere, contribuție comunitară, de dezvoltare personala, spiritualitate și astrologie.

 Prezentarea susținută ieri a fost eclectica, pentru a vedea domeniile de interes, preocupările și întrebările. 

Nu am știut când au trecut cele 4 ore magice. Iar locul întâlnirii, Boeme&Cafe, ne-a oferit un cadru foarte chic de discuții.

Mulțumesc tuturor participantelor și felicit organizatoarele pentru entuziasmul și dedicarea lor în crearea acestor întâlniri atât de utile.

 Întrebările primite și temele lansate de auditoriu mi-au inspirat ideea unor cursuri in viitor, pe subiecte bine definite, răspunzând astfel nevoii de cunoaștere și dezvoltare.

 Lumea se schimba și este nevoie de femei pentru a se schimba în bine!” ne spune doamna astrolog Camelia Pătrășcanu.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite