Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Clinica Veterinară Genesis oferă condiţii de top pentru animalele care au nevoie de ajutor


Gradul de civilizaţie al unei ţări este dat şi de modul în care sunt tratate animalele de acolo. La fel, şi gradul de civilizaţie al unui oraş. Or, începând de ieri, arădenii au cu ce se lăuda, atunci când vine vorba despre acest capitol. De ce spunem acest lucru? Răspunsul este simplu. S-a deschis o clinică veterinară dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi deservită de un colectiv de profesionişti. Este vorba despre Clinica Veterinară Genesis, situată pe strada Sever Bocu nr. 1/37.

 Clinica Veterinară Genesis oferă condiţii de top pentru animalele care au nevoie de ajutor
Comentează 0

Potrivit proprietarilor, clinica a fost deschisă în primul rând din dragoste pentru animale.

La inaugurare au participat zeci de persoane, unele dintre ele venite chiar cu animalele de companie. „Activitatea clinicii se bazează pe o abordare cât mai corectă şi o comunicare cât mai eficientă între doctor şi proprietar. Încercăm să luăm nişte decizii cât mai corecte bazându-ne pe o aparatură de ultimă generaţie. Ne diferenţiem prin anestezia făcută prin intubare care presupune mult mai puţine riscuri. Asigurăm transportul animalului de la domiciliu la clinică şi invers. Avem ambulanţă mobilă, putem oferi servicii la domicliu. Ne dorim o abordare cât mai corectă, cu rezultate cât mai bune şi o relaţie proprietar doctor cât mai apropiată, o transparenţă totală. Avem servicii de chirurgie, ecografie, radiologie, hematologie. Practic, propietarul va veni cu animalul şi va putea să îşi facă un set de analize complet la noi, atât pentru pisici, cât şi pentru câini”, a declarat medicul Bogdan Mateș.
Acesta îşi desfăşoară activitatea alături de medicii veterinari Sorin Bădău, Dan Dănilă și Cătălina Balint.
 

Hotel pentru pisici

De menţionat că aici nu sunt oferite doar servicii medicale pentru animalele bolnave, ci şi servicii hoteliere pentru pisicile ale căror stăpâni sunt nevoiţi să plece de acasă o perioadă mai îndelungată.

Astfel, de acum înainte arădenii nu mai au de ce să îşi facă griji dacă au cu cine să lase animalul preferat. Nu trebuie decât să vină până la clinică sau să sune pentru a vedea dacă este vreun loc liber.

„Avem o capacitate de 25 de locuri. Pensiunea include, cazare, curăţenie, mâncare. Animalele sunt pe mâini bune, are cine să le supravegheze. Non stop este un medic de gardă”, a mai spus medicul. La hotel, pisicile vor avea tot felul de jucării, iar ceea ce este bine de ştiut e că pot fi cazate pe o perioadă nelimitată.

Servicii complete

În încheiere mai trebuie spus că la Clinica Veterinară Genesis se oferă servicii de consultații, tratamente, vaccinări, microcipări, deparazitări, ecografie, analize medicale complete, oftalmologie, astomatologie, dermatologie, chirurgie, internări, urgențe, farmacie, dar și coafură și cosmetică, pensiune felină, pet-shop sau furaje.
Personalul de la clinică vă stă la dispoziție oricând, la numărul de telefon 0771.046.163. De asemenea, a fost creeată şi o pagină pe Facebook.
 

 

Galerie foto (63)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite