Vremea Romania, Arad -8°C

Stiri Arad

Claudia Boghicevici: Racordăm Şoimoşul la rețeaua de apă!

Vicepreședintele Consiliului Judeţean ARAD, Claudia Boghicevici, le-a dus o veste bună locuitorilor de pe Valea Mureşului, de la Şoimoş şi Radna. În sfârșit, după o foarte lungă perioadă de amorțeală, lucrurile se îndreaptă spre bine și aici! Este vorba de realizarea aducţiunii de apă potabilă pentru aceste localităţi.

Claudia Boghicevici: Racordăm Şoimoşul la rețeaua de apă!
Comentează 0

„În special la Şoimoş sunt probleme istorice cu privire la alimentarea cu apă. Am discutat cu câteva sute de persoane şi am înţeles că în localitate există un foraj de 50 de metri, pe care Compania de Apă îl curăţă periodic, dar apa nu este potabilă. Le-am promis oamenilor că mă implic, fiindcă prea mult timp au fost ignoraţi până şi de autorităţile locale", a declarat vicepreşedintele CJ Arad. 

Claudia Boghicevici ne-a informat că în perioada următoare încep lucrări de mare amploare la Şoimoş. Compania de Apă, din subordinea Consiliului Județean Arad, pregătește investiții mari! În masterplanul apă-canal sunt prevăzute lucrări de extindere pentru rețeaua de apă și canalizare în localitatea Lipova, în cele trei zone ale orașului: Lipova, Radna și Șoimoș. Lucrările prevăzute a fi executate sunt: pe partea de apă o aducțiune de la Lipova la Radna, în lungime de 1,5 km; aducțiune de la Lipova către Șoimoș (4 km); o stație de pompare în Șoimoș; extinderea rețelei de apă în Radna cu 5 km; extinderea rețelei de apă în Șoimoș (5,4 km), extinderea rețelei de apă în Lipova (2,1 km). Valoarea estimată a investiției este, pentru rețeaua de apă, de 1,7 milioane euro! „Cu siguranță, în următorii patru ani locuitorii din Șoimoș și Radna vor beneficia de apă de la rețea! Astfel, contribuim şi la creşterea gradului de confort într-una dintre destinaţiile cele mai apreciate din judeţul Arad – Valea Mureşului", a declarat Claudia Boghicevici. 

Comunicat CJ Arad

Scrie un comentariu

trimite