Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Circ în Parlament. Protagonişti: Diana Iovanovici Şoşoacă şi... un senator arădean, care o acuză de agresiune (VIDEO)

După ce colegii săi de partid din Parlamentul European au votat că bărbaţii pot să nască, un senator arădean o ameninţă pe Diana Iovanovici Şoşoacă, senatoarea devenită celebră din cauza scandalurilor pe care le provoacă. cu o plângere penală pentru... agresiune. Este vorba de useristul Sergiu Vlad, care a avut astăzi un schimb dur de replici cu Şoşoacă, despre care spune că l-a agresat şi fizic, şi verbal.

Circ în Parlament. Protagonişti: Diana Iovanovici Şoşoacă şi... un senator arădean, care o acuză de agresiune (VIDEO)
Comentează 0

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, pus de Ludovic Orban să o scoată din sala de plen, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîțu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic, scrie digi24.ro.

Potrivit sursei citate, dialogul s-a derulat cam aşa:

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneți mîna pe mine, mi-ați pus mâna pe gură! Foloșiți violența fizică! De aia sunteți la al treilea divorț!

Șoșoacă: Ia, hai! Îți dai seama ce ai făcut acuma, în live. Săracul, o să rămâneți gravid...

„M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a povestit Vlad. 

Ulterior a postat pe Facebook: „Astăzi la ședința Parlamentului am fost agresat FIZIC de către senatoarea Șoșoacă. Filmarea e de pe pagina de Facebook a acesteia”, ataşând şi un video în care este surprins o parte din schimbul de replici cu avocata intrată în Senat pe listele AUR.

În încheiere, mai trebuie sus că, aşa cum era de aşteptat, moţiunea de cenzură depusă de PSD a căzut.

Sursa foto: adevarul.ro

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite