Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cionca (PNL): “Pentru Arad, PSD a fost și este ZERO BARAT!”

Cionca (PNL): “Pentru Arad, PSD a fost și este ZERO BARAT!”
Comentează 2

PSD se face iar de râs la Arad, prin diverse declarații aiurite. În loc să stea cu privirea în pământ și să tacă rușinați, pentru tot răul pe care l-au făcut Aradului, în campania electorală pesediștii incompetenți s-au trezit din hibernare și au început să vorbească. Poate cu acest prilej le explică arădenilor de ce au ignorat până acum județul nostru; de ce guvernele pesediste au tăiat marile investiții ale Aradului în domeniul infrastructurii; de ce PSD nu a sprijinit cu nimic Spitalul Județean și investițiile în sănătatea publică; de ce miniștrii pesediști nu au alocat fonduri pentru sistemul de învățământ din Arad; de ce nu au fost în stare să genereze nici măcar un proiect pentru Arad, de parcă județul nostru nu ar fi existat, în timpul PSD, pe harta României!

„Pesediștii au acum revelații despre guvernarea locală și națională. Tocmai ei, care sunt absenții nemotivați din viața Aradului și, dacă ar fi după ei, ar folosi județul nostru numai ca pușculiță pentru Teleormanul lui Dragnea și Doljul lui Fifor”, a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad.  

Pentru Arad, PSD a fost și este ZERO BARAT! Și ca orice nulitate, este agresiv și arogant. Dacă județul nostru este puternic, PSD nu are absolut niciun merit și nu va avea nici după alegerile din 11 decembrie.

Comunicat PNL Arad

 


Scrie un comentariu

trimite
Inchide