Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciolacu condiționează votul pentru Legea carantinei de prezența premierului în Senat; Guvernul răspunde că nici Orban, nici miniștrii nu au fost invitați

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni, după ședința CExN că legea carantineri nu va fi votată în Senat până nu vor veni în comisiile de specialitate premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, scrie digi24.ro.

Ciolacu condiționează votul pentru Legea carantinei de prezența premierului în Senat; Guvernul răspunde că nici Orban, nici miniștrii nu au fost invitați
Comentează 0

„Singurul membru al Guvernului care a venit să prezinte această lege este Raed Arafat. Nu au venit nici premierul, nici ministru Sănătății și nici ministrul Justiției. Nu a venit niciun membru politic al Guvenrului să susțină această lege”, a spus printre altele Ciolacu.

În replică, Guvernul a transmis însă că până la această oră nu au fost trimise invitații premierului și ministrilor pentru a fi prezenți la dezbatere.

„Având în vedere afirmațiile false făcute în spațiul public, precizăm faptul că nu a fost înaintată premierului Ludovic Orban, și nici miniștrilor din Cabinet, invitația de a participa la dezbaterile din Parlament pe marginea legii care privește carantina și izolarea.  Menționăm faptul că atât premierul, cât și miniștrii Sănătății și Justiției, au disponibilitatea de a participa la lucrările Parlamentului ori de câte ori sunt invitați sau solicitați în mod oficial”, precizează reprezentanții Guvernului.


Scrie un comentariu

trimite