Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine este românul UCIS de furtuna din Malta. Soția lui, stabilizată după accident

Vremea extremă din Malta a făcut două victime printre cetățenii români, informează Malta Today. Un bărbat a murit, iar soția lui este în stare gravă la spital după ce un copac a căzut peste mașina lor în timp ce se îndreptau spre serviciu. Familia de români are doi copii mici care se află acum în îngrijirea bunicilor din orașul maltez Mosta.

Cine este românul UCIS de furtuna din Malta. Soția lui, stabilizată după accident
Comentează 0

Precizări MAE: Potrivit datelor obținute de către reprezentanții oficiului consular de la Catania, un cetățean român a decedat și altul a fost rănit. 

Persoana rănită a fost transportată la o unitate medicală din zonă, starea de sănătate a acesteia fiind stabilă. Reprezentanții oficiului consular au luat legătura, în regim de urgență, cu cetățeanul român spitalizat. Acesta a precizat faptul că starea sa de sănătate este stabilă și că membrii de familie au fost informați cu privire la acest incident.   

Consulatul României la Catania monitorizează cu prioritate situația, este în contact atât cu autoritățile locale, cât şi cu cetățeanul român și va oferi întreaga asistență consulară necesară, inclusiv pentru îndeplinirea formalităților legate de repatrierea trupului neînsuflețit al persoanei decedate.

Românul care a murit sâmbată pe o soșea din Malta, după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla, se numea Dan Udrea, avea doi copii mici și era de șapte ani în Malta.

Presa din Malta susține că Udrea și sotia sa tocmai își lăsasera copiii cu bunica lor, mama bărbatului, și se îndreptau spre serviciu. Cei doi români locuiau în orașul Mosta, din regiunea nordica a Maltei.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite