Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine a zis că este ușor să alegi o masă?

Cine a zis că este ușor să alegi o masă?
Comentează 0

Bine, dacă o privești ca pe un simplu corp de mobilier lucrurile se simplifică și alegerea ar putea fi una cât se poate de simplă. Însă... pe cât de simplă e ,,alegerea”, pe atât de mică ar putea fi și satisfacția.

Când, însă, o privești ca pe una dintre cele mai importante piese de mobilier din bucătărie sau living lucrurile se schimbă. Se schimbă pentru că trebuie să ,,răspundă” unor cerințe și poate uneia dintre cele mai sâcâietoare întrebări: Cum trebuie să arate ca să nu mă plictisesc de ea?

Desigur, îți dorești să fie practică, rezistentă, stabilă, confortabilă, însă atunci când ea te cucerește cu versatilitatea în funcționalitate și estetică tocmai ți-a asigurat liniștea că nu o să vrei să o schimbi prea curând, și asta pentru că nu prea ai cum să te plictisești de ea.

Mese extensibile?

Vorbim despre mesele care surprind, mesele care pot cu ușurință impresiona și cei mai pretențioși musafiri, mesele care te fac să te simți acasă, chiar acasă fiind. Aceste mese extensibile sau versatile, căci despre ele e vorba, se încadrează perfect în orice tip de decor, fie el clasic sau modern, și care, de ce nu, devin martorele celor mai frumoase, intime și de neuitat clipe din căminul tău, fie doar că o să savurezi o cafea într-o dimineață ploioasă la umbra florilor preferate așezate pe ea, fie că îți aduni familia în jurul ei de Crăciun sau prietenii la o seară de film și popcorn.

”Ca o jucărie de care nu te mai saturi”, ”Ce bijuterie!”, ”Chiar n-aș fi crezut!”... sunt doar câteva dintre reacțiile celor care le-au testat, cumpărat  sau doar ”vizitat” aici în mediul virtual (www.archdeco.ro). Și partea frumoasă este că nici nu trebuie să ne credeți pe cuvânt ci să vă convingeți singuri că, probabil, sunt cele mai grozave mese extensibile pe care le-ați văzut vreodată.

 

Archdeco -mobilier, accesorii şi decoraţiuni premium

E-mail: contact@archdeco.ro

Tel: +40 745253880

Web: www.archdeco.ro

Galerie foto (7)