Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Chirurgii au rămas uimiţi! Noua metodă de creştere a sânilor a fost dezvăluită!

O veste bună pentru toate femeile care doresc să aibă sânii mai fermi și mai mari. A fost descoperită o metodă naturală, care nu are nevoie de intervenție chirurgicală.

Chirurgii au rămas uimiţi! Noua metodă de creştere a sânilor a fost dezvăluită!
Comentează 0

"Mă simt ca o adevărată bombă sexy" - se bucură Ann Winston, care datorită acestei noi descoperiri, la fel ca mii de americance și-a îndeplinit visul, și anume de avea un bust frumos.

Cele mai multe femei visează la un bust mare și ferm, care să atragă privirile bărbaților și să trezească invidia colegelor. Potrivit cercetătorilor, până la 84,1% dintre femei sunt nemulțumite de aspectul actual al sânilor. Femeile recunosc că le stresează cumpărarea unor perechi de bikini sau a lenjeriei sexy - să nu mai vorbim despre momentul dezbrăcării în fața partenerului. Unele dintre ele sunt în stare să facă multe sacrificii pentru a-și realiza visele. Un exemplu ar fi apelarea la proceduri chirurgicale costisitoare, care implică mari riscuri, inclusiv complicații grave.

Cel mai adesea, femeile cu sânii mici sunt cele care se luptă cu cele mai mari complexe. Acestea doresc să aibă ceva care să le facă atrăgătoare, să le facă mai sigure, mai frumoase și să le ajute să se bucure pe deplin de feminitatea lor. Un număr și mai mare de femei sunt nemulțumite de forma sânilor, care și-au pierdut fermitatea dupa nașterea copilului, slăbire sau ca rezultat al purtării unei lenjerii nepotrivite.  

Noua metodă s-a dovedit a fi salvarea

Conform cercetătorilor, noua metodă este capabilă într-o perioadă foarte scurtă de timp să îmbunătățească forma sânilor și să mărească sânii cu cel puțin o cupă, în cazul fiecărei femeie care a urmat acest tratament. Indiferent de vârstă, sarcini, fluctuații de greutate sau condiții genetice.

Acest tratament avansat se află sub formă de capsule speciale, bazate pe ingrediente active. Aceasta este în prezent una dintre cele mai bune metode, care ajută la mărirea sânilor într-un mod natural și sigur pentru sănătate. De la o zi la alta devine o metodă tot mai populară printre multe celebrități de la Hollywood, care recunosc deschis că au apelat la utilizarea acesteia.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite