Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ch. Criş şi Dorobanţi, câştigătoare ale primelor etape din Campionatul Judeţean de fotbal în sală

În organizarea vicepreședinților Asociației Județene de Fotbal, Ovidiu Coman și Andras Mako, ediția secundă a Campionatului județean de fotbal în sală a demarat Macea.

Ch. Criş şi Dorobanţi, câştigătoare ale primelor etape din Campionatul Judeţean de fotbal în sală
Comentează 0

La start s-au prezentat 7 echipe împărțite în două grupe. Finala competiției a fost câștigată de băieții lui Marius Ciubăncan de la AS Dorobanţi, cu scorul de 3-1, în faţa celor de la Vulturii Socodor. Campionii au jucat în formula: Emil Szabo – Roland Lăsculescu, Ciprian Pistrui, Robert Szabo, Darius Lăsculescu, Vasile Georgiu, Darius Nadiu, Răzvan Apostol, Zsolt Horvath, Marius Ciubăncan, Darius Don.

După AS Dorobanți, la Macea, Crișul Chișineu Criș a devenit cea de-a doua câștigătoare de turneu din cadrul ediției secunde a Campionatului Județean de fotbal în sală. De data aceasta la start s-au prezentat 8 echipe, împărțite în două grupe. Finala competiției a fost câștigată de băieții lui Alin Drăgan, cu scorul de 8-7, în faţa celor din Şimand. Crişul i-a avut pe parchet pe: Lucian Mucha, Alin Ciornei, Eugen Deloreanu, Iosif Covaci, Teodor Turcuș, Cristian Șulea, Mariuys Faur.

În weekendul următor vor avea loc trei turnee: la Pecica și Șiria, sâmbătă, respectiv Sîntana, duminică.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite