Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci de luptă în Gruia: CFR Cluj – UTA 0-0

Cele două campioane ale provinciei, CFR Cluj, cu opt titluri câștigate, și UTA, cu șase campionate în palmares, au remizat în această seară în Gruia, după un meci de luptă. La final, UTA adună 19 puncte și ocupă poziția 13 în clasament, iar CFR-ul rămâne pe 2, la două puncte în spatele Stelei, care n-a jucat încă etapa aceasta.

Meci de luptă în Gruia: CFR Cluj – UTA 0-0
Comentează 0

Partida începe echilibrat, însă încetul cu încetul gazdele devin mai periculoase, încep să domine și au ocazii prin Otele (minutul 13), Avounou (minutul 20), Muhar (minutul 21), și cer o lovitură de pedeapsă în minutul 15, când Juricic încearcă să ajungă la o munge în careul lui Iacob, dar șutul nu îi iese pentru că este încurcat acolo de apărătorii UTA-ei. Pe de altă parte, Bătrâna Doamnă are ocazii prin Cooper (minutele 10 și 16) și Luckassen (minutul 29).

În repriza secundă cele două combatante joacă mai deschis, iar ocaziile sunt mai multe. Elevii lui Mandorlini ratează prin Otele (minutul 46), Juricic (minutul 62), Tachtsidis (minutul 73), Otele și Camora (minutul 83), iar în minutyul 90+3, Iacob, care a mai intervenit de câteva ori salvator își arată din nou clasa când sare pe un balon care dacă ar fi ajuns la Tachtsidis ar fi fost 1-0 pentru CFR. De altfel, CFR reușește chiar să înscrie, prin Bîrligea, în minutul 87, dar centralul anulează reușita, având în vedere că a fost ofsaid. UTA are la rândul său posibilitatea să înscrie prin Cristi Mihai (minutul 47), Căpușă care primește de la Omondi și lovește puternic bara (minutul 61) și Cooper, care scapă în fața porții, dar rămâne și în ofsaid (minutul 64).

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Andrea Mandorlini, respectiv Mircea Rednic.

CFR Cluj: Sava – Kresic, M. Ilie, Morgan (Camora) – Mogoş, Muhar, Tachtsidis, Cvek (Deac), Otele – Avounou (Fică), Juricic (Bîrligea). Rezerve: Hindrich – Boben, Filip, Fică, Lucaci, L. Mihai, Deac, Camora, Bîrligea.

UTA: Iacob – Conte, Benga, Stolnik – Căpușă, Freitas (Marku), C. Mihai, Micovschi (Abeid) – R. Pop (Omondi) – Luckassen (Carp), Cooper (Fabry). Rezerve: Kucher – Rodrigues, Carp, Abeid, Stahl, Fabry, Iurasciuc, Marku, Omondi.

Partida a fost condusă la centru de Ionuț Coza, ajutat la cele două tușe de Marius Badea și Valentin Dumitru, arbitru de rezervă fiind George Găman, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Szabolcs Kovasc și Andrei Moroiță. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Nicolae Grigorescu (FRF) și Romulus Gabor (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite