Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Subvenție către CET Hidrocarburi, supusă votului în CLM

În ședința de miercuri a CLM, se va vota un proiect de hotărâre ce privește aprobarea acordării în avans a ajutorului cu titlu de subvenţii pentru acoperirea diferenţei de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei. 

Subvenție către CET Hidrocarburi, supusă votului în CLM
Comentează 0

Practic, se propune achitarea în avans a consumului de gaze naturale, către furnizorul de gaze naturale.            

Potrivit proiectului, se aprobă plata în avans, a sumei de 10.000.000 lei, aferentă lunii martie 2024, cu titlu de „Subvenții pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif la energia termică livrată populației” către SC CET Hidrocarburi SA Arad. Suma va fi utilizată în vederea achitării în avans a consumului de gaze naturale către CET Hidrocarburi.       

Reamintim că Primăria Arad a anunțat, la începutul acestei luni, desemnarea câștigătorului licitației pentru proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții „Sursă de producere energie termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență la CET Hidrocarburi SA”.

Este vorba despre Asocierea Elasco Electronic SRL cu Elasco Engineering SRL și Vestra Industry SRL. Ofertantul câștigător s-a remarcat prin proiecte similare implementate în Oradea și Botoșani.


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide