Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CET-H a început de astăzi probele la cald; deocamdată căldura ar putea fi furnizată doar pe timpul nopții

CET Hidrocarburi a început de astăzi probele la cald. Potrivit directorului Victor Ciulean, se are în vedere pregătirea funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de încălzire, probele demarând în urma faptului că temperaturile exterioare au început să scadă.

CET-H a început de astăzi probele la cald; deocamdată căldura ar putea fi furnizată doar pe timpul nopții
Comentează 0

De menționat că probele la cald au început să se facă de la ora 8. „Pornirea se va realiza etapizat, căldura se va livra la parametri reduși, plecarea din punctele și modulele termice va fi reglată la 36 grade C.  În funcţie de temperaturile exterioare există posibilitatea ca CET Hidrocarburi să furnizeze încălzire doar pe timpul nopţii. În cazul în care se constată neetanşeităţi la instalaţia interioară, asociaţiile de proprietari/locatari se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231367 sau 0357/412233, acesta având program permanent”, se arată într-un comunicat de presă al CET-H.

În încheiere mai trebuie spus că potrivit prevederilor legale în vigoare, începerea furnizării energiei termice pentru încălzire se va face în momentul în care timp de trei zile consecutiv, între orele 20 – 6, se vor înregistra valori medii zilnice ale temperaturii de 100 C sau mai mici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite