Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Certificatul verde ar putea fi obligatoriu pentru toate activitățile economice. Cîțu: Merg pe ideea să introducem și în magazine

Premierul demis Florin Cîțu a declarat, joi, după ședința de Guvern, că ia în considerare introducerea certificatului verde de vaccinare sau imunizare la SARS-CoV-2 în toate activitățile economice, pentru a ține economica deschisă. De asemenea, Cîțu spune că și în magazine ar putea fi necesar acest certificat.

Certificatul verde ar putea fi obligatoriu pentru toate activitățile economice. Cîțu: Merg pe ideea să introducem și în magazine
Comentează 0

Întrebat dacă ia în calcul carantinarea Bucureștiului și județului Ilfov pentru două săptămâni, premierul demis Florin Cîțu a răspuns: „Nu în acest moment. Și anul trecut a fost această discuție și nu a funcționat”.

„Dar ne uităm la alte măsuri care să împiedice răspândirea virusului. Un lucru pe care l-am discutat cu ministrul Sănătății este acela de a cere certificatul verde pentru toate activitățile economice în care intrăm în contact cu persoane. Dacă vrem să avem economia deschisă, ar ajuta foarte mult.

Nu am discutat despre a reduce numărul orelor de funcționare în weekend pentru activități economice. A avea certificat verde pentru orice activitate economică e un pas important, ne gândim la acest lucru”.

 

Citește mai mult AICI. 


Scrie un comentariu

trimite