Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cerșetorul arădean care se umple de bani în Centru. Face 50 de lei pe oră!

Cerșetorii arădeni câștigă mai bine decât angajații care stau opt sau zece ore la muncă. Într-o zi, pot să câștige câteva sute de lei.

Cerșetorul arădean care se umple de bani în Centru. Face 50 de lei pe oră!
Comentează 3

Polițiștii locali au prins din nou un cerșetor, care a câștigat nu mai puțin de 100 de lei în două ore, cât a stat pe lângă o covrigărie din zona Podgoria.

”Arădenii nu reușesc să se lepede de obiceiul de a oferi bani cerșetorilor care împânzesc orașul. O dovadă în plus a fost oferită astăzi de polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică I, care l-au depistat și sancționat pe V.A, din Felnac, în timp ce acesta le cerea bani trecătorilor în centrul Aradului. O sută de lei au găsit polițiștii locali asupra cerșetorului după ce l-au legitimat. Larghețea cu care arădenii bagă mâna în buzunare nu are margini, dacă e să adăugăm că banii au fost adunați de V.A în numai două ore”, arată Poliția Locală într-un comuncat de presă.

Fenomenul cerșetoriei nu poate fi stopat, atâta vreme cât este întreținut chiar de arădeni. „Nu dați bani cerșetorilor, adevărata sărăcie nu iese în stradă!” - este sloganul după care se ghidează o campanie susținută a Poliția Locală Arad

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite