Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cermeiul e în sărbătoare. Dar greul abia acum începe. "Urmează un alt proiect, cu alte aspirații și o să vedeți că nu ne vom face de râs nici în Liga a 3-a"

Gloria Lunca Teuz Cermei a trăit periculos barajul de promovare în LOiga a III-a. După un 1-0 fragil pe teren propriu, elevii lui Mircea Aslău erau conduşi în prelungirile returului cu Viitorul Feleacu cu 2-0, după care au urmat 10 minute magistrale, şi jocul s-a încheiat remiză. Iar Aradul îşi trimite campioana în eşalonul trei.
 

Cermeiul e în sărbătoare. Dar greul abia acum începe.
Comentează 0

„A fost un joc destul de greu. S-a dovedit că jucătorii de la Cluj nu pot fi slabi, au demonstrat ca au valoare. Din păcate i-am ajutat și noi puțin, am făcut și câteva greșeli, iar ei ne-au taxat. Dar, mă bucur ca am revenit în joc și că am ajuns unde ne-am dorit. Am crezut mereu în băieți, iar ei au dat dovadă de caracter revenind senzațional. A fost o presiune enormă, dar am dovedit că această echipă merită și trebuie să joace mai sus. Era păcat să nu-i facem fericiți pe oamenii de lângă echipă și pe suporterii noștri. Vom avea o discuție cu conducerea și vom vedea ce ni se va cere.  Vom avea nevoie de întăriri, dar eu zic că putem face față fără probleme în Liga a III-a. La acest club nu se discută depsre promisiuni, aici sunt certitudini. Oamenii își doresc și am avut o înțelegere cu conducerea, am forțat și uite că suntem acolo unde ne-am dorit cu toții”, a spus antrenorul Aslău.

„Încredere am avut întotdeauna în băieți, fiindcă, în ciuda greutăților pe care le-am întâlnit tot timpul,  nu doar la acest meci, am rămas lucizi și uniți. Știam că până la urmă fotbalul îi răsplătește întotdeauna pe cei care nu-l păcălesc. âSuntem foarte fericiți acum, avem toți satisfacția muncii noastre, dar greul de abia acum începe în special pentru noi, cei din conducere. Urmează un alt proiect, cu alte aspirații și o să vedeți că nu ne vom face de râs nici în Liga a 3-a”,  spus şi preşedintele clubului, Petre Bulza.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite