Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ceremonial militar dedicat aniversării Zilei Jandarmeriei Române

Ceremonial militar dedicat aniversării Zilei Jandarmeriei Române
Comentează 0

Luni, 3 aprilie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au avut loc manifestări omagiale dedicate împlinirii a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. 

Manifestările au debutat la ora 10.00, cu intonarea Imnului de Stat al României. A urmat oficierea unei slujbe religioase, iar apoi, în cadrul ceremonialului militar, s-a dat citire mesajelor aniversare.  De asemenea, Prefectul judeţului Arad, domnul Cosmin Pribac, a transmit mesajul Ministrului Afacerilor Interne dedicat jandarmilor.

Cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei Române, pentru activitatea desfășurată și pentru rezultate deosebite obținute, un ofițer și 5  subofițeri au fost înaintați în grad, înaintea expirării stagiului minim, 11  ofițeri și 17 subofițeri au fost recompensați cu mulțumiri, iar 15 subofițeri au fost recompensați cu felicitări.

Jandarmii care s-au remarcat în competiții sportive, organizate sub egida ”Cupa Jandarmeriei 2017” și care s-au clasat pe primele locuri, au primit diplome și felicitări.

La manifestările ce au avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au participat, în calitate de invitați, alături de Prefectul Județului Arad, Arhiepiscopul Aradului Înalt preasfințitul părinte Timotei Seviciu, preoții parohiei I și II Vladimirescu, comandanți ai structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, reprezentanţi ai instituţiilor cu care jandarmii arădeni colaborează și cadre militare în rezervă și retragere care și-au desfășurat activitatea în instituție.

 

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Galerie foto (183)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite