Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ceremonia de absolvire a claselor a XII-a de la Colegiul Național ,,Preparandia- Dimitrie Țichindeal" (Foto)

Ceremonia de absolvire a claselor a XII-a de la Colegiul Național ,,Preparandia- Dimitrie Țichindeal
Comentează 1

Ceremonia de absolvire a claselor a XII-a de la Colegiul Național ,,Preparandia- Dimitrie Țichindeal" s-a petrecut în seara zilei de luni, 30 Mai. Au absolvit elevii din următoarele clase: clasa a XII-a A, profilul pedagogic, specializarea educator - învățător, clasa a XII-a B, profilul pedagogic, specializarea educator-învățător, clasa a XII-a C, profilul real, specializarea matematică-informatică, clasa a XII-a D, profilul umanist, specializarea filologie.

Absolvenții, alături de diriginți, profesori și invitați, au sărbătorit finalul parcursului lor școlar. Cu emoție în glas au fost rostite discursurile reprezentaților caselor a XI-a, ale șefilor de promoție (clasa a XII-a) și ale invitaților speciali. Premierea elevilor, oferirea diplomelor de fidelitate au fost doar câteva din punctele principale ale serii.

Directorul școlii a încheiat festivitatea adresându-le elevilor cuvinte deosebite, sfaturi care să îi pregătească pentru drumul lor în viață pe care urmează să îl parcurgă. Elevii au fost încurajați să manifeste în continuare în viața lor valorile promovate de școală: integritatea, curajul, disciplina, loialitatea, hărnicia, modestia, optimismul și încrederea. 

Galerie foto (146)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite