Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Centura de Est - la transparență

Un proiect de hotărâre de consiliu care vizează lucrările ce urmează să fie efectuate la Centura de Est a municipiului a fost afișat, începând de astăzi, la transparență, la intararea în Primăria Municipiului Arad.

Centura de Est - la transparență
Comentează 1

Mai precis, este vorba despre proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism aferent (RLU): Modernizare DJ 709G, inclusiv pod Mureș, pentru funcțiunea de Centură Est Arad, UAT Arad, UAT Fântânele, UAT Vladimirescu, având ca beneficiar Consiliul Județean Arad.

„Până la data de 28.05.2020, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente. Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 12.05.2020, pe pagina www.primariaarad.ro, sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, între orele 10:00 – 12:00 marțea și joia. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro, susțin reptrezentanții Primăriei.

Foto: Arhiva 2018

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite