Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PE 24 SEPTEMBRIE, FACEM DIN NOU CURĂŢENIE ÎN TOATĂ ŢARA ÎNTR-O SINGURĂ ZI! SE CAUTĂ VOLUNTARI!

Centrul Județean de Voluntariat Arad va lua parte la cel mai mare eveniment de implicare socială din România. Scopul acțiunii demarate în cadrul proiectului ”Let’s do it Romania!” este de a face curățenie în toată țara într-o singură zi.

PE 24 SEPTEMBRIE, FACEM DIN NOU CURĂŢENIE ÎN TOATĂ ŢARA ÎNTR-O SINGURĂ ZI! SE CAUTĂ VOLUNTARI!
Comentează 0

Luna septembrie este Luna Curățeniei în România, iar voluntarii din Arad sunt invitați să ia și ei parte la cea mai mare acțiune de voluntariat desfășurată în țară. Astfel, aceștia sunt așteptați să iasă, pe 24 septembrie, la curățenie, pentru o țară cu 0 (zero) deșeuri.

Cei care doresc să participe la acțiunea inițiată în cadrul proiectului ”Let’s do it Romania!” pot descărca gratuit aplicația cu același nume din App Store sau Google Play prin care pot raporta zone cu deșeuri din oraș sau din natură. Ulterior, toate mormanele de deșeuri identificate și raportate vor fi încărcate în Harta Deșeurilor pentru a fi curățate pe 24 septembrie. Odată cu folosirea aplicației, participanții vor putea câștiga diverse premii – aparate foto, acumulatori solari, telefoane mobile, trotinete electrice, ghiozdane, accesorii pentru drumeții. Regulamentul competiției se găsește pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

“Let`s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.200.000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24.700 de tone de deșeuri. Centrul Județean de Voluntariat Arad va fi parte a acestui proiect important, tocmai de aceea fac apel către cei interesați să vină alături de noi. De-a lungul anilor am participat la acest proiect și pot spune că de fiecare dată acesta a fost un succes“, spune Glad Varga, președintele Centrului Județean de Voluntariat Arad.

Centrul Județean de Voluntariat Arad recrutează voluntari pentru această acțiune cei interesați se pot înscrie până pe 23 septembrie ora 12.00 online accesând link-ul:  https://www.surveymonkey.com/r/5ZYVBZM

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite