Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai populare sloturi online inspirate din filme, disponibile în România

Printre principalele surse de inspiraţie pentru industria sloturilor online se numără  şi producţiile cinematografice. Cele mai multe dintre filmele care au avut succes în ultimii ani au fost urmate de apariţia unor sloturi care au preluat idei şi personaje din acestea. Producătorii au mizat atât pe succesul de casă, cât şi pe povestea din spatele acestuia.

Cele mai populare sloturi online inspirate din filme, disponibile în România
Comentează 0

Unul dintre cele mai populare jocuri de casino online din România este ,,Jumanji”. Slotul a fost lansat in 2018 de suedezii de la NetEnt, unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de jocuri de cazinou. Prima ecranizare după jocul pe tablă Jumanji a avut premiera în 1995 şi l-a avut în rol principal pe regretatul Robin William. Acesta îl joacă pe Alan Parrish, un tânăr care a fost prizonierul jocului timp de 26 ani.

În 2017 este lansată continuarea acestui film. De această dată, jocul care iniţiază actiunea este unul video. Acţiunea are în centru 4 adolescenţi trimişi în detenţie care, după ce joacă Jumanji, sunt atraşi în lumea jocului şi se schimbă în Dr. Smolder Bravestone (Dwayne Johnson), un arheolog şi explorator neînfricat, Dr. Shelly Oberon (Jack Black), un expert în cartografie, arheologie şi paleontologie, Franklin ,,Moose” Finbar (Kevin Hart), expert în zoologie şi armament şi Ruby Roundhouse (Karen Gillan), o specialistă în artele marţiale prin dans. Cei 4 vor trebui să uzeze de toate abilităţile pe care le-au dobândit pentru a supravietui şi a ieşi din joc.

 Slotul Jumanji este unul cu 5 role şi 36 de linii de câştig,  în care simbolurile sunt cărţi de joc, animale şi păsări din jungla fantastică: rinoceri, crocodili, pelicani. Simbolul wild este marcat cu Wild, iar simbolul scatter este o cutie misterioasă. Slotul este unul demn de un film de aventură, având numeroase funcţii speciale: Stick (primeşti un re-spin dacă realizezi două câştiguri concomitent), Moonsoon Wild (două role se transformă aleatoriu în Wild extins), Monkey Mazhem (se declanşează aleatoriu şi reorganizează simboluri pentru a garanta un câştig), Wild Stampede (apar mai mulţi rinoceri pe ecran care aduc până la 9 wild-uri) şi Runda Bonus, în care primeşti rotiri gratuite (în funcţie de numărul de rotiri primite , va fi activă şi una dintre celelalte funcţii speciale).

Produs de NetEnt este şi slotul Planet of the Apes. Inspirat de filmele din seria ,,Planeta maimuţelor”, slotul are o interfaţă împărţită în două secţiuni. Practic, vă puteţi bucura de două jocuri într-unul. Pe partea din stânga se derulează Rise of the Planet of the Apes, bazat pe tinereţea lui Cesar, iar pe partea dreaptă, mai întunecată, se derulează Dawn of the Planet of the Apes, un joc despre perioada de după război. Jocul este construit pe 10 role şi 6 rânduri, având 40 de linii de plată. Alături de cărţi de joc, printre simboluri întâlnim personaje din film.  Pentru fiecare secţiune a jocului avem simboluri Wild şi Scatter distincte. Şi acest slot oferă jucătorilor runde gratuite şi funcţii speciale.

Lansat în noiembrie 2018, slotul online Vikings, produs de NetEnt , a prins repede la publicul român datorită RTP-ului de 96,33%, funcţiilor speciale şi poveştii din spatele ecranului. Slotul este inspirat de serialul TV cu acelaşi nume, produs de canalul History. Pe parcursul mai multor sezoane, acesta urmăreşte aventurile lui Ragnar Lodbrock, un fermier războinic norvegian care ajunge rege şi pleacă să cucerească lumea. Dintre simboluri, alături de cărţile de joc, nu puteau lipsi Ragnar, Lagertha sau Bjorn Braţ de Fier. Caracteristicile speciale, Re-spin pentru extindere wild, Freespins, Extinderea Symbols ( Hot Spot), Rotiri suplimentare, fac din acest joc pe 5 role şi 3 rânduri, cu 243 linii de plată, unul dintre cele mai apreciate produse ale industriei.

Acestea sunt unele dintre cele mai recente sloturi inspirate din filme. Pe lângă caracteristicile speciale deosebite, acestea încorporează şi cele mai noi inovaţii tehnologice, care furnizează o experienţă de cazinou similară celor din cazinourile clasice şi reuşesc să transmită şi o parte din emoţiile pe care le produc filmele care le-au inspirat.


Scrie un comentariu

trimite